Star Trek: Mindenen Túl Háttérképek

A J.J. Abrams-féle Star Trek újraindított változata nem mindenki tetszését nyerte el. Gene Rodenberry öröksége odaveszett, helyett egy akciódús, humorbonbonos, 21. századnak megfelelő popcorn-mozit kapunk, ha megnézzünk a Star Trek: Mindenen túl, 2016. 07. 22-én bemutatott filmet. Ha megnéztük és elragadott bennünket a „Trek” hangulat érdemes megnézni és beállítani e 40 db Star Trek: Mindenen túl háttérképet! 🙂

Fedezd fel az ismeretlen végtelenségét a „Star Trek: Mindenen Túl Háttérképek” gyűjteményünkkel! Sosem látott részletességgel és magával ragadó színekkel tárul fel előtted a galaxis minden szeglete, ahol a Föderáció hősei nap mint nap megküzdenek a béke megőrzéséért.

Mindegyik háttérképünk külön történetet mesél el: az USS Enterprise elegáns profiljának megjelenése a hatalmas csillagközi ködben, Spock éles elme és nyugodt személyisége, Kirk kapitány vakmerő hősiessége, vagy a bámulatos földönkívüli civilizációk, amelyekkel a legénység találkozik. Minden háttérkép, akárcsak a Star Trek maga, a lehetőségek végtelen univerzumát kínálja.

Minden kép kiváló minőségű, amelyet gondosan válogattunk össze, hogy a Star Trek rajongók bárhol és bármikor újraélhessék a kedvenc jeleneteiket. Élvezd a fantasztikus világűr csodáit, a futurisztikus technológiát és az összetett karaktereket, mindezt a képernyődön.

Star Trek: Mindenen Túl Háttérképek – fedezd fel a végtelent a saját otthonodban. Megállás nélkül haladj előre, ahogy a Star Trek is tanít: „Merre még senki sem járt…”